Een boekschrijven met ADHD over ADHD

Welkom op mijn blog

Wat ben ik blij dat u er bent, hartelijk dank daarvoor!

Ola,

Toch wel beetje in de stress, geen manjana manjana voor mio

Wat een dagen en wat gaan ze snel voorbij de 23e van deze maand moest alles klaar zijn. Oei dat was welgeteld nog 13 dagen. Mijn dochtertje doet toch haar best voor de cover ik hoop maar dat het haar nog lukt. Want ik krijg het maar niet uit mijn vingers het geeft me stress, onrust en als het te lang duurt wordt het paniek, en slapeloze nachten enne… ik moet al zo vroeg op! De tekst is alvast helemaal klaar en dat is het meeste werk geweest.

En zie op het randje toch de cover in elkaar gemaakt knap hoor… en ingestuurd met de voor mij nodige stress kon het compleet pakketje weg op 19/10/2017 met tekst en foto’s. En nu maar hopen dat het de goedkeuring weg kan dragen tja ik ben ook geen illustrator. Natuurlijk, mijn dochter heeft het in haar vingers. Trots zo trots op mijn dochtertje ze heeft het gefikst. Al die kleine details die voorkomen in mijn boek die heeft ze heel pienter en doordacht toegepast om b.v. het woord sprinter te gebruiken, als metafoor voor een hoge snelheidslijn, een fluitketel om stoom af te blazen een snoepje en zeep omdat ik die wel eens maak om mijn creativiteit aan te geven, ik houd ook nog kippen en heb een hele lieve viervoeter die er voor zorgt dat ik me kan ontspannen en in het bos mijn rustpuntje vind, en als volgt de verschillende gele pieken op de achtergrond die een beetje het idee van een EEG aan moeten geven. Wat een gedoe al die bestanden erbij voegen en het zodanig verkleinen dat het met de gewone mail mee kan, maar het is me gelukt ti’s weg.

Een week of drie geleden heb ik nog bezoek gehad van iemand van de WSD-communicatie om even kennis te maken voor het interview en het filmpje ”en misschien nog een keertje voorlichting potentiele werkgevers leuk lijkt me dat. Zal ik toch maar vertellen dat ik me in de dag vergist had toen de bel ging had ik mijn badjas nog aan…

De boekpresentatie aanvang 14.00 bij “Het Goed in Best Sportlaan 8. (Rectificatie van een vorig blog i.p.v. 9) Twee december 2017 gaat dat plaats vinden om 14.00 zodat daar ook evt. een filmpje van gemaakt zou kunnen worden.

Misschien krijgen we een journalist zo gek om met camera of een filmploegje te komen… (overigens een prachtige locatie om te filmen) mijn boek is enigszins uniek, er is nog niet zo’n boek van uitgegeven met een ISBN-nummer, straks bij BOL.COM en Boekscout te koop. En in nog meer boekwinkels te bestellen.

De kringloopwinkel "Het Goed" is echt gezellig, het personeel is erg vriendelijk.Toen ik er nog werkte hebben mysterie gastten ons filiaal bezocht en verschillende dingen gevraagd in de winkel, en spullen ingeleverd, onafhankelijk van elkaar scoorden wij toen qua klantvriendelijkheid en hulpvaardigheid het hoogste. Ik denk dat de andere filialen het niet zo geloofden, maar wij zelf waren stiekem heel erg trots op onze prestaties.

Bedankt voor het volgen lieve lezers,

Adiós

Tot noges

Mirabella


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



ADHD boekresensie Tobnie mijn leven met.... van IMPULS&WOORTBLINT

ADHD en mijn leefomgeving hoe ervaar je dat,

Stem allen op Tobnie stemmen is voorbij helaas was ik niet bij de gegadigden.

Tobnie gemaakt 3"Mijn bestemmings plan

ADHD boek Tobnie mijn leven met... Boekpresentatie