ADHD een real life story met adhd van de wieg tot de midlife !

Wat leuk dat u er weer bent om me te volgen

Jaah mijn boek is een feit ik heb hem ontvangen gezien en geroken en gevoeld vers van de pers, Hij is bestelbaar bij boekscout, en nu kan ik mijn boodschap met u delen ‘Tobnie mijn leven met ADHD.’ U leest hem toch ook.

Terwijl de kranten boven mijn hoofd met allerlei apparaten naar hun eind bestemming werden getransporteerd,( het lijkt wel een soort Six Flags voor kranten) ik zie die kranten verschillende loopings maken en elk deel , geeft weer een andere voorstelling jaja ik heb zelfs de python ontdekt een hels kabaal overigens maar wel boeiend om naar te kijken hoe dat allemaal gaat bij de krant, en hoeveel er vergeleken met vroeger machinaal gaat en computergestuurd, ik vind het werkelijk fascinerend om te zien zo vreselijk knap die techniek…. Maar goed dat even tussendoor heb ik mijn boek meegenomen en mijn eerste druk aan mijn collega’s laten zien in mijn pauze en op een lekker stuk taart getrakteerd.

Ik voel me trots, nog een beetje onwezenlijk… vertel er eens iets over… als je er een facebook emoji aan toe mocht voegen dan was het die.

Ik heb eigenlijk niet zoveel met emoji ’s ik denk dat nooit één zo’n icoontje het gevoel kan omschrijven wat ik heb. Misschien ben ik daarin de enige ik wil het voelen zien en bereiken als ik met iemand praat of als er een gevoel gedeeld word. Emoji s zijn grappig maar niks zeggend ik zie nl nooit hoe de andere kant van een bericht eruitziet en daar gaat het dikwijls fout met interpreteren!

Lang heb ik naar mijn doel gewerkt vaak gedacht ik leg het weg wie wil nou weten hoe mijn leven in elkaar zit. En toch heb ik stug doorgezet heb ik nagestreefd wat ik wilde doen, een boodschap een doel begrip inzicht en erkenning herkenning, wij zijn niet dom. Ik heb fantastische hulp gehad bij het realiseren van mijn ideaal het schrijven van mijn boek. Don Croonenberg die wil ik er nog even bijhalen, jij was mijn stimulus mijn regisseur, raadsman, hulp, roerganger, structuurwonder, en vaste grond onder mijn voeten. Dank je wel Don. Zonder Don was het me niet gelukt om het zo in elkaar te zetten als nu.

Voor de realisatie van mijn boek in de praktijk uitgeven, drukken, het prachtige tastbare eindresultaat, de prettige samenwerking de altijd positieve feedback, de snelle reactie, de prachtige veelzeggende cover met zoveel zorg in elkaar gezet geweldig.

Ik werd meteen geholpen als ik belde wat mij weer rust gaf…. Onrust was er immers al genoeg niks was te veel. Dankjewel Boekscout voor de prettige begeleiding en samenwerking ik ben vol lof over jullie werkwijze. En uiteraard het eindresultaat.

Boekpresentatie 2 december bij Het Goed Sportlaan 8 in Best van 14.00 tot 16.00 ik hoop u te zien.

Tot noges

kijk mijn filmpje met het fragmentje van mijn boek het intervieuw ik vind het goed gelukt.

Mirabella


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



ADHD boekresensie Tobnie mijn leven met.... van IMPULS&WOORTBLINT

ADHD en mijn leefomgeving hoe ervaar je dat,

Stem allen op Tobnie stemmen is voorbij helaas was ik niet bij de gegadigden.

Tobnie gemaakt 3"Mijn bestemmings plan

ADHD boek Tobnie mijn leven met... Boekpresentatie