ADHD mijn leven met een echte boekpresentatie

Tja en dan is het wachten afwachten wat er gaat gebeuren bent u daar goed in? Ik in ieder geval niet. Alles gedeeld op facebook, linked in al wat flyers rond gedeeld, vrijdag in den Bosch bij Think gasthuis geweest, en de mensen die daar werkten die hadden toch goede ideeen, een van die ideeën was flyers afgeven bij RvA. Eerst naar de bieb en daarna op zoek in Den Bosch naar RvA, met mijn richtings gevoel moest ik dat zeker kunnen vinden het lag immers in het centrum van DB nou ja net erbuiten maar toch centraal. Na twee keer op en neer en langs de C&A te zijn gekomen de opmerking hier zijn we toch al geweest, toch maar even een cafeetje ingestapt om nog even naar de beruchte straat te vragen, je begrijpt het al na die uitleg wisten we het nog niet helemaal en vroegen we het op terugweg gewoon nog een keer.

Onze inspanningen werden beloond, de receptioniste van RvA zei dat ze er wel 10 kon gebruiken om door te sturen, wauw dat was tenminste goed nieuws.

Zo zie je nog eens wat van DB centrum.Op de terugweg heb ik nog ffe met mijn dochtertje warme chocomel gedronken, en de laatste inkopen gedaan voor sinterklaas we zijn toen doorgelopen met pijn aan onze voeten naar de parkeergarage en snel huiswaarts gereden.

Dit was het weer

tot nog es mrabella


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



ADHD boekresensie Tobnie mijn leven met.... van IMPULS&WOORTBLINT

ADHD en mijn leefomgeving hoe ervaar je dat,

Stem allen op Tobnie stemmen is voorbij helaas was ik niet bij de gegadigden.

Tobnie gemaakt 3"Mijn bestemmings plan

ADHD boek Tobnie mijn leven met... Boekpresentatie