ADHD mijn boekverkoop (TOBNIE) en kerstmarkt

Beste lezers wat fijn dat u me blijft volgen,

Tja ik heb weer eens wat meegemaakt.

Let wel ik stond ergens in de buurt van Veenendaal mijn boek te promoten op een drukbezochte kerstmarkt. Ik had mijn kraampje netjes gemaakt en voor de verandering verkocht ik ook nog zeep schuimpjes en badbruisers. En kwam in gesprek met verschillende lieden over ADHD naar aanleiding van mijn boek. Er waren ook mensen die toen ze mijn flyer zagen, met een grote boog om mijn kraampje heen liepen, op zo’n markt komt natuurlijk allerlei volk.

Zouden ze bang geweest zijn voor een drift explosie, of, het onbekende, of gewoon doen alsof het niet bestond, soms denk ik kon ik dat nou ook maar eens.

Helaas dat zit er niet in. Maar goed ik kwam met iemand in gesprek die echt interesse toonde voor mijn boek en ondanks dat ze in de familie niemand had die het had, vond ze het maar lastig voor mij, dat ik het had haha ik heb er zelf geen last van want ik weet niet beter, ze wilde maar afronden en koos voor deze gezegende woorden…”nou sterkte ermee hoor” Ik dacht heb ik het nou eueueueh “Oja” en over 6 weken mag het gips eraf ofzo. Sterkte waarmee dan? het gaat nooit weg! Ik begreep het niet, had ik sterkte nodig ik denk eerder een goed glas sterke drank, b.v. Famous Grouse om te proosten, en blij te zijn met de mens die ik geworden ben.

Santé fijne kerstdagen

Tot noges Mirabella,


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



ADHD boekresensie Tobnie mijn leven met.... van IMPULS&WOORTBLINT

ADHD en mijn leefomgeving hoe ervaar je dat,

Stem allen op Tobnie stemmen is voorbij helaas was ik niet bij de gegadigden.

Tobnie gemaakt 3"Mijn bestemmings plan

ADHD boek Tobnie mijn leven met... Boekpresentatie